Het foto idee ontstond op de dansvloer tijdens het waanzinnige trouwfeest van bruidspaar Kim en John. Enkele dagen daarna tijdens de afterwedding-fotoshoot werd deze prachtige foto gemaakt. Voor een supergave trouwshoot wordt er door Arno niet gekozen voor een veilige en eenvoudige methode. Arno heeft er namelijk heel veel voor over om een foto zoals deze te maken.  En dat is men inmiddels ook wel gewend van hem:-)

Dus nee….deze foto is niet gemaakt op een idyllisch tropisch strandje ergens aan de Middelandse zee, maar tijdens de zonsondergang in Milheeze en niet op een keurig aangelegd strandje. En daar lag Arno tussen de kikkers, de vissen en de drek in het heerlijke “smelly” water. Het resultaat van al deze inspanningen zie je terug op deze waanzinnig mooie foto. 

De foto is spontaan gemaakt. De enkele voorbereiding was vooraf te weten waar de zon onder zou gaan. 

 

 

Deze foto past precies binnen de ongedwongen, romantische en kleurrijke bruidsfotografie stijl van Arno. Hij houdt van keihard zwart-wit maar hij heeft ook een grote voorliefde voor mooie kleuren. Hij is bijzonder trots dat deze kleurrijke trouwfoto tussen de vele zwart-wit award-winnende foto’s zit.

Om echter een dergelijke foto te maken moet je dus zelf ook het water in. Maar dat beschouwt Arno niet als een probleem. Zeker niet als dit het resultaat is van zijn inspanningen.

 

 Meer werk van Arno de Bruijn is te vinden op:

http://www.de-masters.nl/fotograaf/Arno-de-Bruijn

www.trouwdaginbeeld.nl

Tekst: www.theway2yourwedding.nl / Inge de Regt-Janssen

In opdracht van Masters of wedding photogaphy 

laat een reactie achter


gerelateerde blogposts

YOU CAN FEEL THE ANTICIPATION

Het verhaal achter de foto van Eva Schweizer

lees het verhaal

Massimiliano Magliacca: My favorite image

Image by: Dieter Lannau

lees het verhaal