Een paar dagen voordat ik deze bruiloft mocht vastleggen, had ik besloten dat ik me meer wilde toeleggen op het maken van foto's die in 1 beeld echt een heel verhaal kunnen vertellen. Dit was een bruiloft met een heel kleine intieme groep vrienden en familie van het bruidspaar waarbij dit jongetje een speciale rol speelde. Het was duidelijk dat hij heel speciaal was voor het bruidspaar, want afgezien van dat hij helemaal top aangekleed was, mocht hij de ringen brengen. 

 

 


Alleen was de gehele situatie en alle aandacht duidelijk allemaal iets te overweldigend voor hem, dus hij zocht vaak zijn ouders op om even tot rust te komen. Op een bepaald moment tijdens de borrel ging hij naar zijn vader en verborg hij zich tussen diens benen, met een blik op zijn gezicht van dat hij wel nodig even moest bijkomen :)

Voor mij was dit een speciaal moment, omdat ik vanaf hier echt veel meer dit soort momenten ben gaan zien. Momenten die een foto opleveren die niet alleen technisch goed zijn, maar echt weten een verhaal te vertellen. Een beeld wat de kijker zich doet verplaatsen in de situatie en waardoor die kan inbeelden wat jezelf in die situatie zou voelen. 
Het maken van dit soort foto's is voor mij sindsdien een must geworden. En sinds dit moment valt het me veel vaker op wanneer dit soort situaties zich voordoen, waardoor ik tegenwoordig ze op elke bruiloft zie en kan vastleggen. 

 

Marnix de Stigter

 

Meer werk van Marnix is te vinden op

https://de-masters.nl/trouwfotograaf/6231-marnix-de-stigter

&

www.marnixdestigter.nl

 

laat een reactie achter


gerelateerde blogposts

Masters zomer 2014

lees het verhaal

Thuiskopievergoeding nu ook voor bruidsfotografen

lees het verhaal