• 1 / 8
  • 2 / 8
  • 3 / 8
  • 4 / 8
  • 5 / 8
  • 6 / 8
  • 7 / 8
  • 8 / 8

Fortuin fotografie
Strijen
Zuid-Holland
www.daanfortuin.nl
Awards last year: 7
Lifetime awards: 7

Mijn naam is Daan en ik ben trouwfotograaf. Ik vind het geweldig om dit te doen! Vooral het werken met mensen vind ik erg leuk..Laat vooral de dag, de dag zijn liefde, plezier en alle spontane en onverwachte soms gekke momenten! Ik voel me vereerd dat op mijn eigen creatieve en respectvolle manier te mogen fotograferen. Mijn doel is altijd om de verwachtingen te overtreffen en altijd te blijven verbeteren!

Dit zeggen bruidsparen over Daan Fortuin:


Deel jouw review

10,0
(4) Review
Charissa
10,0
22.11.2020
Wat een geluksvogels zijn wij! Paar weken voor de bruiloft kwamen wij in contact met Daan. toevallig was onze datum nog leeg in zijn agenda. Thank god!! Want wat heeft hij onze dag fantastische op beeld gezet! De sfeer van de dag zie je zo goed terug op de foto's! En ook niet heel onbelangrijk, Je merkt bijna niet dat hij rond liep die dag. Leuke spontane sfeer foto's krijg je hierdoor. Met het officiële foto moment brengt hij je op je gemak waardoor dit ook ontspannen foto's zijn geworden! Dikke aanrader dus!!
Jessica & Thomas
10,0
22.11.2020
Op 10 juli 2020 heeft Daan onze bruiloft vastgelegd en wat zijn we onder de indruk en vol lof over zijn werk! Daan is open, vriendelijk en erg prettig in de communicatie. Verwachtingen van ons als bruidspaar en praktische zaken werden in het oriënterende gesprek duidelijk en helder doorgenomen. Tevens heeft hij zich zeer flexibel opgesteld met betrekking tot de beperkingen door COVID-19, wat een hele geruststelling was. Onze bruiloft heeft hij op een onvergetelijke en creatieve manier vastgelegd. Het was een genot om de hele dag zo’n vakkundige fotograaf, duidelijk zichtbaar met zijn passie, bezig te zien. Daan ziet overal gelegenheid om mooie momenten vast te leggen, zowel tijdens de fotosessie met zijn tweeën, met de groepen als de spontane momenten. Voor de geposeerde foto’s weet hij iedereen op een aangename manier te enthousiasmeren, wat resulteerde in oprechte en vrolijke foto’s. Maar vergis je niet, als een ware kameleon weet hij zich ook onzichtbaar op te stellen op momenten zoals de ceremonie en andere sociale momenten op zo’n dag! Tot slot is Daan pijlsnel in het bewerken en afleveren van de foto’s. Op de avond zelf had hij al een foto-slideshow van de dag, wat al veel bewondering opleverde bij zowel ons als de gasten bij het zien van zijn werk. Deze selectie foto’s hebben we van hem de volgende dag gekregen, leuk om door te sturen en om met een paar kiekjes na te genieten van de dag. Binnen een aantal dagen hebben we een uitgebreider filmpje met foto’s van hem doorgestuurd gekregen en na 6 dagen (!) hebben wij het gehele repertoire van hem gehad. We kunnen niet anders zeggen dan dat hij fenomenaal werk heeft geleverd. De kwaliteit, sfeer, diversiteit en creativiteit van zijn foto’s overstegen onze verwachtingen ten zeerste. En wij zijn niet de enigen, werkelijk iedereen is laaiend enthousiast over de foto’s. Ook krijgen we dan nog vaak van gasten te horen wat een ‘toffe peer’ die fotograaf van ons was 😉 Daan Fortuin Fotografie kunnen wij dan ook alleen maar met stip aanraden!
Lees alle 4 reviews

Informeer hier of Daan Fortuin nog beschikbaar is voor jullie trouwdag
Door het invullen van dit formulier kom je direct in contact met Daan Fortuin