Susan Eikenaar

(0)
Mijn doel is om op jullie trouwdag een journalistieke reportage te maken die jullie verhaal verteld. Geen bruiloft is hetzelfde en jullie verhaal is uniek, en dat wil ik laten zien. Ik ben op een bruiloft altijd op zoek naar momenten vol liefde, emotie of humor en wil dat vastleggen in onderscheidende beelden. Ik fotografeer de grote maar vooral ook de kleine momenten van de dag; dé kus, maar ook je vader die op dat moment een traantje wegpinkt. Momenten waarmee je over 10 jaar nog precies kunt terughalen hoe het was.

Awards

  • 0 awards dit jaar
  • 19 lifetime awards

Contact

Vind Susan Eikenaar op:

Let Me Tell Your Story weddingphotography

Amersfoort

Utrecht

Or drop a line here

Controleer of Susan Eikenaar beschikbaar is op jullie dag:

Vermeld op de Masters website

Onderstaand vind je links naar artikelen waarin Susan Eikenaar wordt genoemd.

Een bijzonder moment

Masters of Wedding Photography

Een bijzonder moment

Dit beeld maakte ik aan het begin van een trouwdag, vlak nadat het bruidspaar op hun trouwlocatie was aangekomen en hun familie en vrienden voor het eerst zagen. Er is altijd heel veel blijdschap op zo’n moment: er word geknuffeld, de jurk word uitgebreid bekeken en iedereen heeft veel zin in de dag die begint. Toen de bruid haar oma begroette ontstond er een bijzonder moment vol geluk en emotie.

Mijn masters event ervaring

Masters of Wedding Photography

Mijn masters event ervaring

We schrijven 16 december 2014, een druilerige dag in Reeuwijk. Het is dan bijna twee maanden na onze kennismaking bij de workshop van Jeff Ascough in Amsterdam en nog wat langer sinds de lancering van de Masters of Dutch Wedding Photography.

Wat zeggen de bruidsparen?

Lees alle reviews van pas getrouwde stellen over deze bruidsfotograaf.