Marnix de Stigter

5,0 (2)
Voor mij is er niks mooier dan de emotie en romantiek van jullie bruiloft vast te leggen. Door mijn journalistieke fotografie stijl laat ik jullie volledig vrij om te kunnen focussen op jullie grote dag. In jullie natuurlijke staat zijn jullie namelijk het mooist! Geen onnodig geposeer dus; ik leg de dag vast zoals hij écht was. Ongedwongen, ontspannen, puur. Deze dag draait volledig om jullie en hoe jullie die dag met familie en geliefden het leven en jullie liefde vieren. Aan mij is het om alle mooie momenten met mijn camera te vereeuwigen. Daarom fotografeer ik op een onopvallende, subtiele manier en tegelijkertijd ben ik daar waar nodig om de echte emoties van de dag vast te leggen. Met een gerust hart kunnen jullie erop vertrouwen dat jullie voor altijd schitterende foto’s zullen hebben van de grote dag.

Awards

  • 6 awards dit jaar
  • 19 lifetime awards

Portfolio

Contact

Vind Marnix de Stigter op:

Marnix de Stigter

Rotterdam

Zuid-Holland

Or drop a line here

Controleer of Marnix de Stigter beschikbaar is op jullie dag:

Vermeld op de Masters website

Onderstaand vind je links naar artikelen waarin Marnix de Stigter wordt genoemd.

Flying High on your Wedding Day

Masters of Wedding Photography

Flying High on your Wedding Day

Normaalgesproken zal je bij mij weinig foto’s zien waarbij het bruidspaar of een van de twee recht in de camera kijkt. Ik houd ervan om de dag vast te leggen zoals hij was; dat het bruidspaar me compleet vergeet en zich volledig op hun mooie dag kunnen richten.

Dubbele Omhelzing

Masters of Wedding Photography

Dubbele Omhelzing

Dit moment was net nadat de twee vaders op dit homohuwelijk samen een prachtige lied hadden gezongen. De trots van beide vaders straalde van hun af en toen ze klaar waren met zingen vlogen hun zoons hun om de nek.

Overweldigd door de situatie

Masters of Wedding Photography

Overweldigd door de situatie

Een paar dagen voordat ik deze bruiloft mocht vastleggen, had ik besloten dat ik me meer wilde toeleggen op het maken van foto’s die in 1 beeld echt een heel verhaal kunnen vertellen.

Top 10 trouwfotografen van 2020

Masters of Wedding Photography

Top 10 trouwfotografen van 2020

Proficiat aan alle fotografen die dit jaar de top 10 hebben gehaald bij de Masters of Wedding Photography.

Wat zeggen de bruidsparen?

Lees alle reviews van pas getrouwde stellen over deze bruidsfotograaf.