Voor het 6e jaar op rij zijn er ook in 2020 weer 4 ronden geweest waarin de beste trouwfotografen van Nederland, Belgie en Luxemburg hun foto’s hebben ingestuurd om te laten beoordelen door een jury van internationale hooggewaardeerde trouwfotografen. 2020 was een jaar met veel tegenslagen waardoor er maar een gering aantal huwelijken hebben plaatsgevonden. De huwelijken die wel door zijn gegaan waren echter voor veel bruidsparen echt een hoogtepunt van dit jaar.

 

De foto’s die afgelopen jaar awards hebben gewonnen zijn een mooie mix van beelden die weergeven hoe er getrouwd is in 2020, maar ook in de jaren er voor. Bij de Masters mogen immers ook foto’s ingestuurd worden die in voorgaande jaren gemaakt zijn.

In 2020 zijn er 8868 foto’s ingestuurd door 264 professionele trouwfotografen in de Benelux. 

Hiervan hebben in totaal 470 foto’s een award gewonnen verspreid over de afgelopen 4 ronden.

 
Op donderdag 7 januari om 20:00 werden de winnaars van de laatste ronde van het jaar bekend gemaakt via een livestream. Aansluitend volgde de Top 10 trouwfotografen en de Trouwfotograaf van het jaar 2020.
Als je de hele uitzending terug wilt kijken, ga dan hieronder naar onze facebook pagina waar deze terug te kijken is.

 


Trouwfotograaf van het jaar 2020: Gabriel Scharis

 

Met maarliefst 16 awards in 2020 is de Haagse trouwfotograaf Gabriel Scharis de winnaar geworden van de Masters of Wedding Photography 2020. Hij mag een jaar lang de titel dragen “Beste Trouwfotograaf van de Benelux”.
Gabriel won twee jaar geleden ook al eens deze titel en behoort dus nog steeds tot de absolute top. Wij feliciteren Gabriel van harte met deze winst en wensen hem heel veel succes de komende jaren.

 

 

Bovenstaande award winnende foto's zijn gemaakt door: Gabriel Scharis 

 

Ook alle trouwfotografen die geeindigd zijn in de Top 10 van 2020, van harte gefeliciteerd. Om het complete overzicht en het werk van alle fotografen te bekijken, klik dan hier.

 

 

De winnende foto’s van ronde 28

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Benieuwd naar de foto's die eerder hebben gewonnen in 2020? 

Kijk dan op de Gallery pagina waar je alle eerdere gallerys met winnende foto's kunt bekijken.

 

laat een reactie achter


gerelateerde blogposts

Masters zomer 2014

lees het verhaal

Mijn vader zie ik nooit emotioneel

Het verhaal achter de foto van Hiske Boon

lees het verhaal